Rupes LS71TE Delta Schuurmachine

€321,51  €225,06
Korting: 30%

Delta schuurmachine van RUPES

RUPES LS71T & RUPES LS71TE Delta Schuurmachine met gratis Venturi stofafzuiging, is de Delta schuurmachine van RUPES.

RUPES LS71 schuurmachine met Delta schuurzool heeft een hoge schuurprestatie dankzij nog meer energie-efficiency. Er ontstaat geen afstraling van restwarmte en dankzij koolvezel versterkte kunststoffen is deze delta schuurder 10% lichter in gewicht dan andere machines. De RUPES Delta schuurmachine beschikt over een nog krachtiger zelfextractie afzuigventuri-systeem, die er voor zorgt dat u ieder oppervlak stofvrij kunt schuren.

Delta schuurmachine met eigen stofafzuiging

RUPES LS71 Delta schuurder is standaard voorzien van de mogelijkheid tot stofafzuiging. De nieuwe Venturi filtereenheid met zelf gegenereerde stofafzuiging zorgt voor minder stof tijdens het schuren doordat dit wordt afgezogen door de Venturi. Dit moderne filtersysteem is ontworpen voor het afzuigen van stof, die onstaat tijdens het schuren van hout, kunststof, metalen materialen, gips en elk soort ondergrond. Deze afzuigventuri is geschikt voor alle schuurmachines uitgerust met zelf gegenereerde stofafzuiging, het nieuwe product is een mix van technologie en innovaties. Ten eerste het innovatieve polyester filter, die in staat is de filtratie-efficiëntie te verhogen in vergelijking met de traditionele geweven of papieren filter gekoppeld aan een langer levensduur van het filter zelf. Dankzij de nieuwe unit, kan men gedurende vele uren schuren zonder vervanging van het filter.

Kenmerken van de RUPES LS71 Delta schuurmachine

  • Revolutionair in kracht en design
  • Steun in het midden van lichte legering
  • 20% verhoogde schuurprestaties dankzij energie efficiency
  • Geen afstraling van restwarmte
  • 10% gewichtsbesparing door toepassing koolvezel versterkte kunststoffen
  • Krachtiger zelf-extractie venturi systeem, vermindert omgevingsstof
  • Venturi filter unit, de filterkwaliteit van een stofzuiger, nu direct op de machine.

RUPES Delta schuurmachine leverbaar in 2 uitvoeringen

RUPES Delta vlakschuurmachine wordt standaard geleverd met gratis Venturi. Echter heeft u de keuze uit twee verschillende uitvoeringen, namelijk met of zonder toerentalregelaar. Afhankelijk van uw wens kiest u de delta schuurmachine die bij u past

  • Met toerentalregelaar: LS71TE: 8.000 - 13.000 rpm
  • Zonder toerentalregelaar: LS71T: 13.000 rpm

RUPES LS71 Deltaschuurmachine is bekroond met het TNO- certificaat

De RUPES LS71 is in combinatie met de RUPES Green Tech filter bekroond met het TNO- certificaat voor maximale veiligheid en minimale stofverspreiding voor 8 uur gebruik.

Deze TNO certificering, welke betrekking heeft op de nieuwste RUPES 71 serie in combinatie met het Green Tech filter, bevestigt dat de gereedschappen tijdens het gebruik tot acht uur lang minimaal stof verspreiden. Na het doorvoeren van verbeteringen aan de benoemde RUPES producten is het niveau van veiligheid voor de gebruiker en het respect voor het milieu verhoogd tot een TNO 8 uurs label.

TNO, welke de volledige benaming: ‘Nederlandse Organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek’ draagt, is een toonaangevend onafhankelijk wetenschappelijk instituut, gespecialiseerd in onderzoek naar gereedschappen, processen en het ontwerp van de werkomgeving in de industriële sector.

Met betrekking tot het RUPES Onderzoek, van de RUPES 71 serie schuurmachines en het RUPES Green Tech Filter is het belangrijkste doel het creëren van productieprocessen met een lage impact op het milieu en de stofontwikkeling.

De prestatietests van TNO zijn verplicht in Nederland en zijn in dit geval uitgevoerd op het gehele schuursysteem, te weten: Het RUPES gereedschap, inclusief het Green Tech Filter. Deze tests bevestigen dat de niveaus van gevaarlijke stoffen zoals kristallijn silica, stof en houtresten of zeswaardig chroom, die tijdens het schuren in het milieu kan worden verspreid, de maximale toegestane limieten niet overschrijden.

Oftewel: De resultaten van de TNO prestatietest met betrekking tot de RUPES 71 serie vlakschuurmachines in combinatie met het RUPES Green Tech filter voldoen volledig aan de wettelijk vastgestelde niveaus!

Deltaschuurmachine van de toekomst

De wetgeving heeft de afgelopen jaren veel veranderd aan het werk van de schilder waardoor ook de eisen aan de voorbewerking hierdoor sterk veranderd zijn. Fijner schuren en schoner werken heeft de toekomst. Na wetgeving vluchtige stoffen is er nu ook wetgeving op het gebied van fijnstof waarop Rupes met deze nieuwe machine optimaal inspeelt, waardoor stofvrijwerken met Rupes nog eenvoudiger wordt. Uiteraard is deze nieuwe machine door TNO getest en voldoet hij in combinatie met een Rupes stofzuiger aan de hoogste norm. Zelfs in situaties waar een stofzuiger niet toepasbaar is, biedt Rupes een prachtige oplossing met het vernieuwde venturi afzuigsysteem dat het beroemde oranje stofzakje opvolgt.


Levertijd ca. 3 werkdagen
Levertijd ca. 3 werkdagen

In winkelwagentje:


Stel een vraag over dit product

  • Model: ls71te


Alle prijzen incl. 21% BTW
Copyright © 2024 Verf24.nl, Renselkade 1, 9672 BD Winschoten | Powered by Zen Cart | Wij staan ook op WebWinkelWijzer
Technische realisatie: GetZenned